Партньори на CompaSSpa:  


EN

"CompaSSpa" е международно акреди-тирана компания с история от 1996 г. и с одобрени програми за курсове на обучение признати от независими международни институции. Извършва консултации - вътрешен дизайн и интериор, проектиране, реконструкция на СПА и балнео-профилакториуми. Разполага с независима база данни за реализация на  СПА терапевти и СПА персонал

"Oфициален представител на "ISPA & TOURISM"

 За нас

- Здравейте приятели на СПА индустрията, мануалната терапия, масаж и балнео-кинезитерапия и рехабилитация и всички ВИЕ: СПА-работници - масажисти, козметици, маникюристи, ноктопластици, бодибилдъри и аеробика инструктори, гримьори, фризьори и спа мениджъри!

Ще представим себе си в реда на хронологията, като обърнем внимание и на новостите в развитието ни!  Приятно изкарване със страницата на фирмата имаща скромните вече 18 години опит в курсовете на обучение и реализация на СПА персонал! Благодарим ВИ, че отделихте от времето си!

 

 


Това, което ще кажем за нас с две думи е: -Опит и Коректност! Фирмата е създадена през 1996 г. и бяхме и сме ПЪРВИТЕ, които създадоха програми за курсове на обучение съвместно с преподаватели от медицинският институт (колеж) в София. Стартирахме с основна дейност обучение на масажисти и козметици. С времето разширихме дейността и през 1999 г., включихме програми за обучение, курсове и реализация на СПА-терапевти. Нашите Педагози-рехабилитатори, инструктори и програми бяха признати от три независими международни институции (брой часове за обучение ,преподавателски екипи, програми), с което спечелихме доверието на големи американски и английски училища и концесионери в сферата на СПА-индустрията (Масаж, Козметика, Фризьорство, Инструктори по Йога, Фитнес и Аеробика, СПА-МЕНИДЖЪРИ и др.). Сключихме договори за обучение и реализация на кадри за круизната индустрия. Те ни помогнаха за утвърждаване мястото ни в световен мащаб.Сега работим с асоциирани членове (приятели), партньори и работодатели в повече от 20 професии за работа в различни сфери по море и суша (круизни кораби и яхти, хотели, ресторанти, казина, квалифициран и неквалифициран персонал). Със самочувствие заявяваме, че всяка година придобиваме увереност, която води по-добри показатели за курс на обучение и реализация на кадри от нашата страна. -ДРУГИТЕ  УЧИХА И УЧАТ ОТ НАС !

-Предлагаме на вниманието ВИ! За първи път: Застраховка Професионална отговорност за СПА-центрове, СПА-персонал, както и застраховка живот с инвестиционно спестовен план!ПЕРСОНАЛ | ОБУЧЕНИЕ | РЕАЛИЗАЦИЯ | ПАРТНЬОРИ | ЗА НАС | АСОЦИАЦИЯ | ОТЗИВИ | ЗА КОНТАКТИ начало | нагоре
CompaSSpa © 2020 148202 посетители