Партньори на CompaSSpa:  


EN

 Йога

КУРС ИНСТРУКТОРИ ПО ЙОГА - всеки поненеделник нов курс!!!!

За съвременния човек, йога е начин да се внесе малко баланс в живота му. Йога повлиява всеки аспект на физическото развитие, обмяната на енергия между тяло и дух, поддържа умствената яснота и концентрация. Подобрява се силата, както и правилната стойка, които са толкова важни във всекидневието ни. Гъвкавостта ни предпазва от травми и ни прави по-пъргави и младолики. Дихателнити техники са връзката между тялото и духа и освобождават вътрешното напрежение.

На теория йога помага на хората да концентрират енергията си върху дишането и поддържането на позите. Методичното дишане увеличава притока на кислород към мозъка и задава ритъм на тялото. Заедно със самите пози, това отпуска тялото и заличава ефекта от стреса, като по този начин облегчава физическите болки и неразположения предизвикани от състояния на напрегнатост и умора.

Асаните - различните положения на тялото - са базирани и на дълбоко познаване на човешката анатомия  и физиология. Йогите много добре са знаели как позите влияят на определени нерви, органи и жлези и са създали асаните с оглед максимален ефект върху централната нервна система (мозък и гръбначен стълб), жлезите с вътрешна секреция и  органите. Тяхното здраве е решаващо за цялостното здраве на организма ни.

Напоследък, йога се утвърждава и като фитнес дисциплина, която не само успешно се справя със стреса, а и се налага като неделима част на една пълноценна и общоразвиваща програма за поддържане на добро здраве и красиво тяло. Динамичната или както още е известна Пауър йога не само развива гъвкавост и издържливост на тялото, а и го оформя хармонично като като преодолява ограничения в тялото от страна на възраст, ниво на физическа подготвеност и др.

За всякакви въпроси свързани с обучението се свържете с нас чрез формата за контакти. За записване пишете на  

E-mail:compasspa@abv.bg или се обадете на телефон:   0879575637


 СЪОБЩЕНИЯ И ОБЯВИ
23.10.2018 ЙОГА-ПРО КУРС ИНСТРУКТОРИ ПО ЙОГА ПРОГРАМА ПРОФЕСИОНАЛ
23.10.2018 ЙОГА КУРС ИНСТРУКТОРИ ПО ЙОГА УСКОРЕНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ (ЗА ЗАНИМАВАЛИ СЕ С ЙОГА)
23.10.2018 ЙОГАЛАТЕС КУРС ЗА ИНСТРУКТОРИ ПО ЙОГАЛАТЕС
ПЕРСОНАЛ | ОБУЧЕНИЕ | РЕАЛИЗАЦИЯ | ПАРТНЬОРИ | ЗА НАС | АСОЦИАЦИЯ | ОТЗИВИ | ЗА КОНТАКТИ начало | нагоре
CompaSSpa © 2020 148215 посетители