Партньори на CompaSSpa:  


EN

 Реализация в България

Важна информация!

Уважаеми кандидати!

Всички публикувани от нас обяви са във връзка с маркетингово проучване на заетостта и търсенето на вътрешният пазар. Към тях имаме  предвид сегашни и бъдещи наши партньори, обявили свободни работни места. За всички позиции се изисква предварително вътрешно интервю за професионална квалификация. Фирмата предлага за по-успешна реализация на кандидатите, мотивационно обучение включващо: представяне пред работодател, изграждане и нагласа за фирмена принадлежност, работа в екип, адаптация към ново работно място, разрешаване на конфликти, ефективна комуникация и т.н., както и в сферата на услугите, туризма и обслужването - тренинг програма"ЗЛАТНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ПЛАТИНЕНО ОБСЛУЖВАНЕ". 

От своето съществуване "КОМПАССПА"ООД е успешна национална компания за професионално обучение на "СПА" персонал и управление, извършва психологичиски подбор и оценка на персонал, тренинги и консултиране. Нашият опит намира приложение във фирми и организации, които се стремят към максимално развитие на положителният потенциал на персонала и ефективна работа на отделните екипи. Фирмата разполага със съвременна материално-техническа база и екипи от специалисти в различни области с богат опит, квалификация и доказани способности, което гарантира качеството на нашите услуги!

В условията на разширено търсене на BODYWORK специалисти, българските работодатели се сблъскват с трудностите на един така широк пазар от хора, търсещи работа. Предпочитат се специалисти, дисциплинирани и добре подготвени. А ние предлагаме точно това. Ние информираме нашите курсисти за свободни работни места, организираме интервюта, за да може всеки да представи себе си.

Веднъж пристъпил прага на "CompaSSpa", човек неизменно става част от нашето семейство...
-Ние се грижим за своето семейство!


SKYPE:compasspa

-ОЧАКВАМЕ ВИ !!!

ПЕРСОНАЛ | ОБУЧЕНИЕ | РЕАЛИЗАЦИЯ | ПАРТНЬОРИ | ЗА НАС | АСОЦИАЦИЯ | ОТЗИВИ | ЗА КОНТАКТИ начало | нагоре
CompaSSpa © 2020 148176 посетители