Партньори на CompaSSpa:  


EN

От 1999г. реално стартира партньорството ни с международни и БЪЛГАРСКИ фирми, едни от "най-големите" в сферата на "Красотата".Наши партньори са "Кралската академия" за красота и прилежащите на академията повече от 137 круизни кораби, яхти и хотели, в престижни курорти и екзотични и привлекателни места. С времето много други фирми и компании предпочетоха сътрудничество с нас. До момента успешно си партнираме с повече от 30 коректни и лоялни партньори в страната и чужбина. Офисът ни в София ще ви информира подробно за всичко, което касае истинската посока на вашето обучение или реализация.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НАС!!!

 Партньори на CompaSSpa

ЧУЖДЕСТРАННИ И БЪЛГАРСКИ ПАРТНЪОРИ

Скъпи приятели и посетители на нашата страница, 

Компасспа е фирама ,която консултира вашите цели в спа индустрията. Много от досегашните ни партньори вече не извършват сходна към СПА дейности. Ние оставаме до вас във вашият правилен избор!

 

  • RELAX MEBEL
- НАШИЯТ НОВ ПАРТНЬОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО И ОБОРУДВАНЕ НА СПА ЦЕНТРОВЕ, САЛОНИ ЗА КРАСОТА, СТУДИА И МАСАЖНИ И КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ!!!
  • ISPA-TOURISM or ISPAT

МЕЖДУНАРОДНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СПА РАБОТНИЦИ и СПА ТУРИЗЪМ, са вече факт и в България! Основната дейност на асоциацията ще продължи да спазва неотлъчно линията си за организация на безплатни семинари , обучение и реализация на СПА терапевти и масажисти в целият свят. Това, което ще променим, обаче е свързано с несигурността на труд и заплащане. Искам да ви уверя, че живота на терапевта ще се промени изцяло в неговата работна среда. На първо място с цялата отговорност на закона и силите на международните институции ще съобразим правилните условия за труд във всяка една СПА - база или салон за красота. Ще изискваме мерки за правилното обучение и реализация на кадри и извън страната. Ще съблюдаваме правилното застраховане злополука и професионална отговорност към терапевта и работодателя.
  • ABMP (Association of Bodywork & Massage Professionals)

Международна Асоциация на професионалните мануални терапевти и "Спа" работници. Компанията е в правото си да оторизира международни учебни центрове и училища за квалификационно обучение, категоризация на група право-способност за "Спа" персонал и др.


Международна Асоциация регламентираща ниво и категория за работа на мануалните терапевти и масажисти в цял свят.  • Harding Bros.

Британска компания, създадена преди около 50 години като фирма за кетъринг и услуги в хотелиерството. Днес тя е една от най-бързо развиващите се компании, опериращи със салоните за красота на борда на круизни кораби. Непрекъснатото разрастване на тази и дейност я прави е едно все по-широко поле за реализация на BODYWORK специалистите, владеещи отличен английски език - задължително условие при положение, че пътниците на корабите на Хардинг Брос са предимно англичани. Всеки одобрен кандидат преминава през академията в Саутхемптън-издава се сертификат за преминато обучение.

  • Flair International

Гръцка компания концесионер. Салоните за красота на борда на круизните кораби са по-малки и затова изискванията за персонал са насочени към специалисти с по-широка професионална квалификация - напр. масаж+козметика, масаж+ фитнес, козметика+маникюр и пр. Една от сериозните причини за привличане на мотивиран персонал е политиката на компанията позволяваща изкачване в професионалната йерархия. Пътниците са основно европейци, но има и кораби, опериращи изключително с американски пасажери. Преминава се предварително обучение за работа на кораб.

  • Balbailar SPA

Компанията е доайен в сферата на красотата за едни от най-престижните хотели в Анталия и околностите а именно "International Comfort". 12-висококатегорийни хотела и клубове с изключително добро обслужване и СПА-центровете. Компанията обучава и на място с тримесечен стаж, а при успешно преминаване на програмите се предлагат едногодишни договори. Вече с 5 СПА-хотела и в България. Фирмата стартира с успех у нас.

  • Casino Austria

Концесиите разполагат с 24 казина на престижни кораби и яхти и продължават да разширяват дейността. Изключително атрактивни условия за работа, като предварително се преминава обучение за работа на кораб по специалността. Издават се сертификати.

  • Seven Leisure

Наскоро и тази компания се присъедини към нашият екип. Господин Карим Мникас начело на Seven Leisurе Ltd. приветства всички лъчезарни и мотивирани млади хора да станат част от екипа на ресторант JJ's Irish Pub, BJ's Night Club, Likwid Night Club, Club Seven, Oliveto Ristorante Italiano, Jim's Restaurant и Camelot Jim's Castle Restaurant. Това, което прави изключително атрактивна офертата на Seven Leisure е, че са поети всички разходи на кандидатите заминаващи за Бахрейн, Кувейт, Дубай и др.

  • Global Management

Престижна гръцка компания с американско участие с изключително високи форми на обучение на персонал за круизни кораби и луксозни яхти, както и висококатегорийни петзвездни хотели на островите Халкидики, Тинос, Скиятос, Хиос, Миконос и др. За провеждане на предварително обучение, фирмата издава сертификат/диплом.

  • Trifillaris Investments Co Ltd

Работи предимно с български кандидати, като се стреми да даде шанс на наши специалисти да работят и да се развиват в Кипър с високи заплати и нормални условия за работа. Стриктно следят за спазване на договора!


ПЕРСОНАЛ | ОБУЧЕНИЕ | РЕАЛИЗАЦИЯ | ПАРТНЬОРИ | ЗА НАС | АСОЦИАЦИЯ | ОТЗИВИ | ЗА КОНТАКТИ начало | нагоре
CompaSSpa © 2020 148216 посетители